CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARĂ BRAȘOV

Proceduri de chirurgie orală

Procedurile de chirurgie dento-alveolară pot fi efectuate pentru a calma durerea, pentru a trata o infecție sau o trauamă, pentru a restabili funcționalitatea danturii sau pentru a îmbunătăți aspectul unei persoane. Echipa de specialiști a clinicii Timuș Dent efectuează o serie de proceduri de chirurgie orală, inclusiv extracții dentare, implanturi, biopsii și chirugia corectivă a maxilarului. De asemenea, abordează mai multe afecțiuni orale, printre care sforăitul și apneea în somn, dar și afecțiuni ale articulației temporo-mandibulare.

Specialiștii Timuș Dent efectuează proceduri de chirurgie reconstructivă pentru traumatismele faciale. Leziunile faciale pot afecta nu numai capacitatea unei persoane de a-și îndeplini funcțiile de bază, ci și aspectul său. Dinții deformați pot fi uneori reimplantați sau înlocuiți cu implanturi dentare.

Estetică dentară Brașov

Proceduri extinse de chirurgie

Abordăm o serie de afecțiuni orale
Estetică dentară Brașov

Asigurăm confortul pacientului

Toate procedurile chirugicale se efectuează sub anestezie
Estetică dentară Brașov

Redăm frumusețea zâmbetului

Procedurile chirurgicale restaurează aspectul frumos al danturii

Ce probleme tratează chirurgia orală?

Procedurile de chirurgie dento-alveolară Brașov pot varia de la proceduri de rutină, cum ar fi extracții dentare și plasarea implantului (implantologie orală Brașov), până la operații mai complexe de realiniere a maxilarului sau îngrijire de urgență pentru traumatismele faciale. Înainte de intervenția chirurgicală orală, se vor efectua radiografii pentru a ajuta la diagnosticarea și planificarea tratamentului. Va fi discutată intervenția pas cu pas, împreună cu opțiunile de anestezie, și nu ar trebui să ezitați să adresați orice întrebări aveți. Recuperarea pacientului va depinde de tipul procedurii, precum și de starea sa generală de sănătate.

  • Elaborarea cu atenție a planului de tratament necesar
  • Pregătirea riguroasă a pacientului pentru intervenția chirurgicală
  • Efectuăm proceduri de chirurgie orală în cadrul clinicii noastre, sub anestezie locală, cu timp de recuperare minim
  • Siguranța și confortul pacientului sunt întotdeauna primordiale
Chirurgie dento-alveolară Brașov
Call Now Button