ENDODONȚIE BRAȘOV

Tratamentul canalului radicular

Terapia endodontică este ultimul pas prin care se încearcă salvarea dinților puternic deteriorați. Succesul acestei terapii previne extracția dinților și permite aplicarea altor tratamente stomatologice. Scopul specialiștilor noștri este să susțină dinții vindecați endodontic și să evită problemele care ar presupune extracția acestora. În unele cazuri, este necesar ca medicul endodont să colaboreze cu alți specialiști din echipa Timuș Dent. Colaborarea dintre specialiștii noștri este, de asemenea, de mare importanță pentru elaborarea celor mai potrivite tratamente pentru fiecare pacient.

Când este restaurat corespunzător, un dinte tratat endodontic poate dura mulți ani și, eventual, toată viața. Dar, ca orice alt dinte, poate deveni cariat sau fracturat sau țesutul din jurul său poate dezvolta boli gingivale. După tratamentul canalului radicular, dintele poate fi restaurat cu o coroană sau o fațetă.

Endodonție Brașov

Endodonția salvează dinții deteriorați

Terapia endodontică previne extracția dinților
Endodonție Brașov

Obțineți rezultate pe termen lung

Dinții tratați endodontic pot dura o viață întreagă
Endodonție Brașov

Posibilitatea altor tratamente

Endodonția permite aplicarea altor tratamente pentru obținerea rezultatelor dorite

Când este necesar tratamentul endodontic?

Endodonție Brașov – Tratamentul canalului radicular este o procedură comună care salvează dintele de la extracție. Cu ani în urmă, dinții bolnavi sau răniți erau de obicei extrași. Dar astăzi, un dinte poate fi adesea salvat prin terapie endodontică. Endodonția este ramura stomatologiei care se ocupă cu tratarea bolilor sau leziunilor pulpei dentare. Timuș Dent vă stă la dispoziție cu servicii stomatologice complete, precum radiologie dentară, ortodonție, pedodonție, dar și chirurgie dento-alveolară.

  • Tratamentul endodontic împiedică bacteriile să pătrundă în pulpa dentară.
  • erapia endodontică se finalizează pe parcursul a câteva vizite.
  • Specialistul endodont întărește și îmbunătățește aspectul dintelui tratat.
  • Endodonția asigură rezultate de durată.
endodontie-2
Call Now Button