IMPLANTOLOGIE ORALĂ BRAȘOV

Ce presupune implantologia?

Implanturile dentare reprezintă cea mai eficientă modalitate de a înlocui dinții pierduți din cauza unei afecțiuni sau în urma unui accident. Din ce în ce mai multe persoane optează pentru implanturi pentru a înlocui un singur dinte lipsă sau mai mulți dinți sau pentru a susține un set complet de proteze.

Implanturile sunt șuruburi plasate chirurgical în osul maxilarului superior sau inferior, înlocuind rădăcina unuia sau mai multor dinți lipsă. Implanturile dentare sunt realizate din titan și din alte materiale care sunt foarte bine acceptate de organism. Timuș Dent oferă servicii de calitate în domeniul stomatologiei generale și nu numai.

Implantologie orală Brașov

Durabilitate

Cu îngrijirea adecvată, implanturile pot dura toată viața.
Implantologie orală Brașov

Suport ferm

Implanturile oferă suport ferm protezelor dentare.
Protetică dentară Brașov

Confort sporit

Protezele susținute pe implant sunt confortabile.

Când este recomandată implantologia orală?

Implantologie orală Brașov – Implanturile dentare prezintă o varietate de beneficii. Protezele dentare, punțile sau dinții unici atașați la implanturi nu vor aluneca și nu se vor deplasa în gură. În cazurile pacienților cu dinți lipsă, implanturile dentare împiedică micșorarea osului maxilar.

Un implant dentar singur nu înlocuiește un dinte natural. Un pilon trebuie montat pe implant odată ce acesta a fost introdus în maxilar.

În funcție de numărul de dinți care trebuie înlocuiți, se va pregăti și se va instala o coroană artificială, o proteză integrală sau parțială sau o punte pe pilon (piloni). Dacă pacientul are doar un singur dinte lipsă, o singură coroană va fi suficientă. În cazul în care trebuie înlocuiți mai mulți dinți, sunt disponibile mai multe opțiuni: utilizarea unui singur implant cu mai multe coroane unite printr-o punte sau o proteză, sau utilizarea mai multor implanturi cu coroane distincte. Această alegere este la latitudinea pacientului, în funcție de planul de tratament recomandat de specialistul în implantologie.

Implanturile dentare pot fi o opțiune bună dacă:

  • Vă ascundeți zâmbetul pentru că vă lipsesc dinți
  • Purtați proteze dentare care sunt incomode
  • Sunteți nemulțumiți de proteze
  • Doriți să vă păstrați intacți ceilalți dinți
implant-1
Call Now Button