Ortodonție Brașov

Tratamente ortodontice de succes

La clinica Timuș Dent, specialiștii în ortodonție colaborează cu medicii stomatologi pentru a elabora planuri de tratament adecvate, care să ajute pacienții să obțină zâmbetul drept și sănătos pe care și-l doresc. Înainte de inițierea terapiei ortodontice, eventualele carii sunt tratate și pacienții primesc toate instrucțiunile necesare pentru o îngrijire orală completă la domiciliu.

Între pacienți și specialistul în ortodonție se formează o relație strânsă pe parcursul tratamentului, aceștia împărtășind un obiectiv comun, și anume un zâmbet frumos, un profil simetric și o dantură sănătoasă.

O procedură pentru toate vârstele

Ortodonția se adresează copiilor și adulților.
Protetică dentară Brașov

Redă frumusețea și sănătatea zâmbetului

Tratamentul ortodontic se axează pe estetică și funcționalitate.
Protetică dentară Brașov

Opțiuni diferite de tratament

Aplicăm tratamente ortodontice tradiționale și moderne.

Tratamente ortodontice pentru copii și adulți

Ortodonție Brașov – Terapia ortodontică este adresată atât copiilor, cât și adulților și seniorilor. În tratarea defectelor ortodontice, vârsta copilului joacă un rol important, precum și metoda de tratament care va fi aplicată. În ceea ce îi privește pe adulți, tratamentele ortodontice sunt acum posibile și pentru ei prin utilizarea mijloacelor ortodontice cosmetice. Aparatele dentare din porțelan, precum și cea mai recentă tehnică – aliniatorii transparenți – fac din ortodonția pentru adulți o procedură foarte accesibilă și promițătoare.

Mulți oameni au dinții înghesuiți sau strâmbi, sau dinții nu se întâlnesc corect atunci când mușcă. Aceste probleme pot însemna că este mai greu să vă păstrați dinții și gingiile curate, iar dinții sunt mai predispuși să se deterioreze.

În unele cazuri, poziționarea anormală a dinților și a maxilarului poate afecta forma feței dumneavoastră.

Ortodonția poate ajuta, de asemenea, în tratamentul altor probleme de sănătate, cum ar fi o fisură de buză și bolta palatină.

  • Ortodonția redă funcționalitatea zâmbetului și aspectul estetic superb.
  • Utilizăm metode standard de ortodonție, dar și metode recente.
  • Ortodonția cosmetică este recomandată adulților, pentru discreție sporită.
  • Tratamentele ortodontice tratează malocluziile și alte afecțiuni orale.
Ortodonție Brașov
Call Now Button