PEDODONȚIE BRAȘOV

Protejează sănătatea orală a copilului tău

La un moment dat, dinții de lapte ai copilului dumneavoastră vor cădea, dar asta nu înseamnă că nu au nevoie de o îngrijire conștiincioasă. Menținerea sănătății dentare a copilului va oferi beneficii pe termen lung, deoarece dinții primari îndeplinesc unele funcții deosebit de importante. Încă din primii ani de viață ai copilului și până acesta atinge vârsta de 18 ani, serviciile noastre de pedodonție sunt elaborate cu scopul de a contribui la o bună sănătate orală.

Ne străduim să oferim copiilor și adolescenților experiențe pozitive la clinica noastră stomatologică, deoarece ne dorim ca ei să devină vizitatori regulați și să se bucure mereu de un zâmbet frumos și sănătos.

Pedodonție Brașov

Evaluare orală

Contribuie la depistarea afecțiunilor
Pedodonție Brașov

Îngrijirea sănătății orale

Pedodonția are un impact pe termen lung
Pedodonție Brașov

Experiență pozitivă

Comunicare atentă cu pacienții tineri

De ce este necesară pedodonția?

Pedodonția se axeaxă pe sănătatea orală a pacienților de vârstă tânără. Există o varietate de tratamente dentare pe care le putem oferi pentru a preveni cariile la copii sau pentru a le salva ori repara dinții atunci când constatăm că este necesar. Specialiștii în pedodonție colaborează strâns cu medicii ortodonți dacă este necesar un tratament ortodontic interceptiv care poate ajuta la poziționarea corectă a dinților. Timuș Dent oferă servicii complete de pedodonție Brașov, precum și servicii de radologie și profilaxie dentară. Totul, pentru un zâmbet cât mai sănătos.

  • Detectarea timpurie a afecțiunilor orale
  • Elaborarea unui plan de tratament corespunzător
  • Tratamente care asigură o dezvoltare orală corectă
  • Mediu primitor și confortabil pentru copii și adolescenți
Pedodonție Brașov
Call Now Button