PROFILAXIE DENTARĂ BRAȘOV

Asigurați-vă un zâmbet sănătos toată viața!

Profilaxia dentară este ramura stomatologiei axată pe un regim adecvat de sănătate orală. La clinica Timuș Dent, pacienții noștri beneficiază de o examinare cuprinzătoare și de o curățare profesională pentru a preveni cariile, bolile gingivale și pentru menținerea sănătății orale. Este important să realizați că problemele mici și ușor de tratat pot deveni complicate, dureroase și mai costisitoare dacă sunt neglijate prea mult timp.

Unele dintre aceste afecțiuni de sănătate orală pot avea chiar ramificații în întregul corp. Numeroae studii au arătat că persoanele cu boli severe ale gingiilor pot avea un risc crescut de a dezvolta boli cardiovasculare. Ca medici specializați în sănătatea orală, oferim o gamă largă de servicii preventive.

Profilaxie dentară Brașov

Curățare profesională

Prevenirea cariilor cu o curățare profesională
Profilaxie dentară Brașov

Diagnosticare timpurie

Identificarea problemelor înainte ca acestea să se agraveze
Profilaxie dentară Brașov

Intervenție rapidă

Abordarea afecțiunilor orale curente

Beneficiile profilaxiei dentare

Examinările periodice și curățarea stomatologică regulată se dovedesc vitale în prevenirea cariilor și bolilor gingiilor, susținând astfel rutina de igienă orală pe care o respectați acasă. În cadrul unei examinări, se pot depista semnele de cancer oral, carii, boli ale gingiilor, infecții orale și depuneri de tatru greu accesibile. Cu o abordare proactivă, împreună putem preveni ca problemele minore să devină proceduri majore. Timuș Dent vă oferă servicii de calitate în domeniul stomatologic, precum profilaxie dentară Brașov, pedodonție, endodonție, ortodonție și multe altele.

  • Evaluare riguroasă pentru depistarea semnelor de boală
  • Curățare profesională pentru eliminarea depunerilor
  • Vă oferim răspunsuri la orice întrebări pe care le aveți
  • Stabilirea unui plan de tratament pentru afecțiunile orale existente
Call Now Button